SÜRAL OTEL SİDE ANTALYA


Antik kent Side'nin batı kısmında ve deniz kenarında geniş bir alanda konuşlanmış olan Süral Otel, tatilinizi unutulmaz kılmak için her türlü ayrıntının düşünüldüğü, yeşilin ve mavinin muhteşem birlikteliğinin en güzel örneklerinden biridir. Süral Otel, ulaşım kolaylığı, alışveriş alanları ve kuaför gibi bütün ihtiyaçlarınızı kolayca karşılamanız için her türlü ayrıntının düşünüldüğü geniş bir kompleksdir. 

Ulaşım: Antalya Otel Süral Konum; Side'ye 9 km, Antalya Havaalanına 55 km mesafededir. 
Genel Özellikler: Antik Side'nin batısında deniz kenarında geniş ve büyük yeşil bir alana kurulmuş olan Süral Otel misafirlerinin hizmetindedir.Otel uygun fiyatları,kampanya&promosyonları ile tatil keyfi yaşatıyor.
Servis ve Hizmetler: Market, butik, kuyumcu, derici, gümüşçü, fotoğrafçı, hediyelik eşya, kuaför, güzellik merkezi, Internet cafe, doktor ve hemşire hizmeti, otopark hizmet olanakları Süral Otel'de sunulur.
Oda Görünümleri: Otel 372 oda, 750 yatak kapatisesine sahip olup odalarda banyo, wc, fön, direk telefon, radio kanalı , minibar, klima, TV (uydu yayınlı), video, kiralık kasa, balkon mevcut olup odalar deniz manzaralıdır.
Spor ve Rekreasyon: Otel Açık Havuz+Çocuk Havuzu, Kapalı Havuzu+ Çocuk Havuzu, su kaydırakları, sahilde Su Sporları (Sörf, Su Kayağı, Kano, Treetbot), 2 Adet Tenis Kortu(ışıklandırma ve raket ücretli), özel Plaj, bahçe, fitness center, hamam, billiardo, sauna, voleybal, amfi tiyatro, animasyon showlar ve disko aktiviteleri sunuluyor. .

Yeme ve İçme: Süral Otel'de Açık Büfe zengin Kahvaltı ve Akşam yemekleri sunuluyor. 3 Öğün Açık Büfe yemekler . Snack-Kahve-pasta-Kek-Dondurma, 15:00-17:00 . Saat 10:00-00:30 arası yerli Alkollü ve Alkolsüz içecekler . Gece Yemeği 24:00-00:30 

Toplantı ve Seminerler: Süral Otel'de; Teknik alt yapı ve araç&gereç bulunan Konferans salonu olanakları sunulur.. 

Otel Özellikleri:

Konumu: Şehir, Sahil, Turizm Merkezi, 

Otel Kategorisi: Lüks, 

Otel Tipi: Otel, 

Konaklama Şekli: Herşey Dahil, 

Öne Çıkan Özellikleri: Aile, Doğa, Denize Yakın, Çocuk Dostu, 


ADRES: Çolaklı beldesi, Side Manavgat Antalya
TELEFON: 0242 763 87 00
FAKS: 0242 763 78 36

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ALANYA LEATRES LEATRİ (MAHMUTLAR HARABELERİ)

GAZİPASA NEPHELİS

GAZİPASA ADANDA - LAMOS