SUENO GOLF OTEL - Belek / ANTALYA


Rahatınız ve konforunuz adına herşey düşünülmüş olan Sueno Golf Otel de siz değerli misafirlerinin memnuniyeti için günün 24 saati güleryüzlü ve deneyimli personeli hizmet vermektedir. Rüya gibi bir tatil geçirmek ve unutulmaz anlar yaşamak için sizleri Sueno Golf Otel de ağırlamaktan onur duyarız.  Ayrıca Sueno Golf Otel kompleksi içerisinde doğa ile iç içe olan göl evlerinde duyacağınız tek ses, çam ağaçlarının fısıltısı ve su sesi olacaktır. Doğal nehir görünümündeki 2800 m2 lik yüzme havuzunda, konakladığınız göl evinin verandasından sadece size ait gibi olan havuza girmek istemez misiniz? Doğa ile iç içe olan göl evlerinin aile tipi odalarında, biri çift kişilik, diğeri tek kişilik iki yatak bulunan iki odadan ibarettir. 
Ulaşım: Deniz kenarında, Belek, Kadriye Taşlıburun Mevkii'nde yer almaktadır. Antalya şehir merkezine 40 km, Havaalanı'na 30 km, Perge'ye 30 km, Termessos'a 65 km, Phaselis'e 110 km, Myra'ya 180 km, Side'ye 45 km ve Aspendos'a 30 km uzaklıktadır.
Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler: Sueno Golf ücretli aktiviteler Direkt telefon, minibar, Alışveriş merkezi, market, kuaför, fotoğrafçı,oda servisi, doktor, çamaşırhane, bebek bakıcısı, oyun salonu, motorlu ve motorsuz su sporları.
Servis ve Hizmetler: Sueno Golf Alışveriş merkezi, market, kuaför, fotoğrafçı, merkezi klima, kablosuz internet, jakuzi, golf club, spa&welness, canlı müzik, internet cafe, oda servisi, doktor, çamaşırhane, bebek bakıcısı, oyun salonu, business center, tenis dersi, telefon-faks-fotokopi, kütüphane hizmetleri sunuyor. 
Yeme ve İçme: Sueno Golf Herşey dahil ve yarım pansiyon konseptinde hizmet vermektedir. 2'si terasta olmak üzere 4 Alakart Restoran, vitamin bar, snack bar, teras bar olmak üzere 7 adet bar mevcuttur. Uluslararası ve Türk Mutfağı'nın zengin sunumlarını bulabilirsiniz.
Spor ve Rekreasyon: Sueno Golf Isıtmalı kapalı havuz, açık havuz, çocuk havuzu, Spa & Welness Merkezi, Fitness Center, aerobik-step, gündüz ve akşam soft animasyon, canlı müzik, çocuk klubü, 45 kişilik sinema, Golf Club ve Sahaları, 3 futbol sahası, 3 tenis kortu, Driving Range ve Snack Bar, Masa tenisi, Bilardo, Bowling, Langırt, Atari oyunları, İnternet, 8 adet güzellik, bakım ve masaj odası, Dinlenme alanları, Hamam, Sauna, Buhar odası ve 2 adet Şok Duş, motorlu ve motorsuz su sporları, plaj voleybolu, voleybol, basketbol, dart, şezlong, minder, şemsiye ve plaj aktiviteleri sunuyor.
Genel Özellikler: Sueno Golf Otel deniz,kum,güneş ve sporu kaliteli&ayrıcalıklı hizmet ile sunuyor.Sueno Golf Otel uygun fiyatları,kampanya&promosyonları ile konuklarına tatil keyfi yaşatıyor.
Toplantı ve Seminerler: Sueno Golf Otel teknik alt yapı ve araç&gereç bulunan Toplantı Salonları ile hizmet sunuyor.
Oda Görünümleri: Tüm odalarda halı zemin, küvetli banyo, merkezi klima, direk telefon, saç kurutma makinesi, uydu yayınlı plazma tv, müzik kanalı, kablosuz internet, minibar, kozmetik seti, kasa, balkon, suitlerde jakuzi ve sofa yer alır. Golf saha manzarası vardır.

Otel Özellikleri:

Konumu: Sahil, Turizm Merkezi, 
Otel Kategorisi: Lüks, 
Otel Tipi: Tatil Köyü, Otel, 
Konaklama Şekli: Herşey Dahil, 
Öne Çıkan Özellikleri: Aile, Doğa, Denize Yakın, Çocuk Dostu, Erken Rezervasyon, 


ADRES: Kadriye beldesi Serik ANTALYA
TELEFON: 444 66 77 - 0242 710 30 00

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ALANYA LEATRES LEATRİ (MAHMUTLAR HARABELERİ)

GAZİPASA NEPHELİS

GAZİPASA ADANDA - LAMOS