ROSE RESIDENCE OTEL - Kemer / ANTALYA



Toros dağları eteklerinde bulunan ve Kemer merkeze 1 km mesafede, portakal bahçesinin içerisinde denize sıfır konumda olan Rose Residence Otel, ulaşım kolaylığı ve zengin menüsü ile tatilinize renk katmak için siz değerli konuklarını ağırlamaktan onur duymaktadır. Deneyimli ve güleryüzlü personeli ile Rose Residence Otel konaklayacağınız her gün bir öncekinden daha güzel ve unutulmaz anılarla dolu olması için her türlü ayrıntının düşünüldüğü emsalsiz tatil yerlerinden biridir. 


Servis ve Hizmetler: 24 saat oda servisi, telefon, fax, fotokopi, çamaşırhane, fotografçı,mini market, butik, kuyumcu, deri, hediyelik eşya dükkanı, açık otopark, istek üzerine doktor, mini kütüphane hizmetleri sunmaktadır.
Ulaşım: Antalya Havaalanı 50 km, Antalya şehir merkezi 40 km, Kemer şehir merkezi 1 km mesafededir.
Spor ve Rekreasyon: Açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, su kaydırağı, hamam, sauna, buhar odası, spa merkezi, masaj, güzellik merkezi, cilt bakımı ve yosun tedavisi, masa tenisi, bilardo, langırt, dart, gün boyu animasyon, su topu, disco, mini club ve mini disco, çocuklar için özel oyunlar, oyun bahçesi, dalış okulu ve kursu, motorlu su sporları paraşüt, jet ski, su kayağı, muz aktiviteleri bulunmaktadır. Sadece otel misafirlerinin kullanımına özel mavi bayraklı plajında duş, soyunma kabinleri, güneşlikler ve 2 adet özel ağaç iskele mevcuttur.

Yeme ve İçme: Kahvaltı, geç kahvaltı, öğlen ve akşam yemeği, gece yemeği, Öğle yemeği ve akşam yemeği servisi sırasında ve barlarda alkollü ve alkolsüz içecek servisi, Ana restoranda farklı dünya mutfaklarından lezzetler, Türk kahvesi, bitki çayları, Parnasist çizgilerle hazırlanmış yiyecek büfelerinden soğuk ve sıcak yiyecek sunumları, yıllanmış ithal içkiler, yerli ve yabancı kanyak ve likör, taze sıkılmış meyve suları, şişe şarap, nargile, yabancı import içecek seçeneklerini misafirlerine sunmaktadır.

Genel Özellikler: Rose Residence Toros Dağları eteklerinde, denize sıfır konumu ile doğal bir konumda yer alan Akdeniz'in eşsiz güzelliklerini misafirlerine sunmaktadır.
Toplantı ve Seminerler: Teknik ekipmanlara sahip 262 m2 ve 742 m2 büyüklüğünde iki farklı toplantı salonu bulunmaktadır.
Oda Görünümleri: Tüm odalarda minibar, uydu yayınlı tv, direkt hatlı telefon, split klima, elektronik kasa, saç kurutma makinesi ve banyo mevcuttur.

Otel Özellikleri:

Konumu: Sahil, Turizm Merkezi, 

Otel Kategorisi: Standart, 

Otel Tipi: Otel, 

Konaklama Şekli: Herşey Dahil, 

Öne Çıkan Özellikleri: Aquapark, Kongre ve Toplantı, Aile, Doğa, Engelli Dostu, Denize Yakın, Çocuk Dostu, Havalimanına Yakın, 

Rekreasyon ve Spor: Masa Tenisi, 
ADRES: Atatürk bulvarı Yenimahalle Kemer ANTALYA
TELEFON: 0242 814 56 00 (pbx)
FAKS: 0242 814 55 52

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ALANYA LEATRES LEATRİ (MAHMUTLAR HARABELERİ)

GAZİPASA NEPHELİS

GAZİPASA ADANDA - LAMOS