HİLLSİDE SU OTEL KONYAALTI ANTALYA

Antalya Konyaaltı plajında modern mimarisi ve kusursuz tasarımı ile hizmet veren hillside su otel, güleryüzlü ve deneyimli çalışanları ile siz değerli konuklarına unutulmaz anlar yaşatmak için 7/24 hizmet vermektedir. Tüm odalarında sıradışı ambiyanslar yaratan ışıklandırma sistemi ve balkonlarında kanepeleri bulunan hillside su otel de, tatil yapmanın ayrıcalığını yakalamak için erken rezervasyon imkanlarından faydalanabilirsiniz. 

Toplantı ve Seminerler: Hillside Su Otel çok amaçlı tasarlanmış yüksek teknolojiyle birleşmiş Toplantı salonları ile hizmet vermektedir.
Ulaşım: Hillside Su Otel Antalya Konyaaltı bölgesinde bulunmaktadır.
Spor ve Rekreasyon: Hillside Su Otel Su sporları, fitness & gym, tenis kortu, squash, aquagym, Yunus Gösterileri, plaj, mini disko, masaj, Squash, tenis, hamam, sauna, buhar banyosu, kapalı yüzme havuzu aktiviteleri sunuyor.
Servis ve Hizmetler: Hillside Su Otel misafirlerine konaklama dışında 24 saat oda servisi, çamaşır ve ütü servisi hizmetleri sunuyor.
Genel Özellikler: Hillside Su Otel misafirlerine mavi ufuklara ve Toros dağlarının ebedi güzelliğine açılan huzurlu bir tatil imkanı sunmaktadır. Hillside Su Otel uygun fiyatları,kampanya&promosyonları ile tatil keyfi yaşatıyor.
Oda Görünümleri: Hillside Su Otelin Standart, connection, suite ve deluxe oda seçenekleri bulunmakta olup odalarda TV, mini bar, saç kurutma makinesi, direkt telefon, kasa, havalandırma ve balkon bulunmaktadır.
Yeme ve İçme: Hillside Su Otelin restoranlarında Türk ve dünya mutfaklarından farklı lezzetler tadabilirsiniz. Ayrıca lounge bar, pool bar ve beach bar ile günün yorgunluğunu atarken içkinizi yudumlayabilirsiniz. 


Otel Özellikleri:

Konumu: Şehir, Sahil, 

Otel Tipi: Otel, 

Öne Çıkan Özellikleri: Kongre ve Toplantı, Denize Yakın, 

ADRES: Konyaaltı plajı Antalya
TELEFON: 0242 247 07 00
FAKS:  0242 249 07 07



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ALANYA LEATRES LEATRİ (MAHMUTLAR HARABELERİ)

GAZİPASA NEPHELİS

GAZİPASA ADANDA - LAMOS