CYSTAL FAMILY RESORT & SPA OTEL




Sıradışı mimari yapısı ve egzotik peyzaj düzenlemesi ile ön plana çıkan Cystal Family Resort Otel, denize sıfır ve yalnızca otel müşterilerine ait olan ince çakıl ve kumlu plajı ile toplam 1300 m2 alan üzerinde inşa edilmiş, büyük küçük havuz ile aqua parkı özellikle çocuklu aileler için tatili daha çekici ve daha güzel kılmaktadır. Türk konukseverliğinin en belirgin özelliğini sunan deneyimli ve güleryüzlü personeli ile 24 saat boyunca devam eden sıcak soğuk ikramları ile unutulmaz bir tatil yaşamak isteyeceğiniz emsalsiz bir mekandır. 

Ulaşım: Belek Otel Crystal Antalya hava limanına 40 km ve Antalya şehir merkezine 50 km mesafededir. 
Genel Özellikler: Belek sahilinin kristal görünümlü Belek Boğazkent mevkiinde bulunan Crystal Otel denizine sıfır konumda olup,uygun fiyatları,kampanya&promosyonları ile konuklarını ağırlıyor.
Oda Görünümleri: Crystal Otel Özellikleri; Sigara içmeyen ve engelli odaları olmak üzere toplam 372 oda mevcuttur. Odalarda; zemin halı, kartlı kilit sistemi, merkezi klima, Tv (uydu ve müzik yayını), mini bar, özel kasa, direkt telefon, Internet bağlantısı (talep üzerine ve rezervasyon anında), yangın ihbar ve söndürme sistemi, mevcut olup, banyolarda; telefon, fön ve küvet (suitelerde jakuzili küvet) bulunmaktadır. Voltaj 220 volttur.
Toplantı ve Seminerler: Crystal Otel'de; En son teknolojiye uyumlu teknik ekipman ve modern alt yapısı ile her türlü talebe cevap verebilecek 500 kişilik ikiye bölünebilir balo salonu, geniş fuayesi ve lobbysi bulunmaktadır.
Servis ve Hizmetler: Crystal Otel'in ücretli olanakları ; aktiviteler , tenis raketi , tenis topu , jet ski , banana , parasailing , bilardo , bilgisayar oyunları , atari , langırt , golf , bowling , profesyonel futbol sahası.Ücretsiz olanakları ; tenis kortu , kano , deniz bisikleti , sörf , basketbol sahası , plaj voleybolu , fitness salonu , masa tenisi , su topu , aquarobic , aerobik , stretching , dart , mini golf.
Spor ve Rekreasyon: Havuzlar ve plajda şezlong, minder ve şemsiye kullanımı ücretsizdir, plaj havluları için girişte havlu kartı verilmektedir. Çocuklarımız için (4–12 yaş) gölgelikli özel çocuk havuzu ve aqua parkı, mini klüp, gençler için (13–16 yaş) junior klüp ve oyun alanları, su sporları, Türk hamamı, 2 adet sauna, buhar odası, jakuzi, fitness salonu, şok duşlar, Internet cafe (rezervasyonlu)
Yeme ve İçme: Otel Crystal Açık&Kapalı&Çocuk Restorantları,Bar ve Diskoları ile konuklarını ağırlıyor.

OTEL ÖZELLİKLERİ
Konumu: Şehir, Sahil, 
Otel Kategorisi: Lüks, Standart, 
Otel Tipi: Tatil Köyü, Otel, 
Konaklama Şekli: Herşey Dahil, 
Öne Çıkan Özellikleri: Kongre ve Toplantı, Aile, Doğa, Denize Yakın, Çocuk Dostu, Erken Rezervasyon,  
ADRES: Belek boğazkent mevkii Serik ANTALYA
TELEFON: 0242 731 10 50
FAKS: 0242 731 10 80 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ALANYA LEATRES LEATRİ (MAHMUTLAR HARABELERİ)

GAZİPASA NEPHELİS

GAZİPASA ADANDA - LAMOS