CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY RESORT & SPA OTEL - Side / ANTALYA


Farklı mimarisi ve olağanüstü güzellikteki peyzajı ile ön plana çıkan Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa Otel, denize sıfır özel ince kumlu plajı ile değerli konuklarını güleryüzlü ve deneyimli personeli ile ağırlamaktadır. Her yaştan konukların ve özellikle çocukların güvenle girebilecekleri bir çok havuzu bulunan Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa Otel de özellikle çocuklu ailelerin rahat ve huzurlu bir tatil geçirmelerine olanak sağlamaktadır. Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinin özenle sunulduğu mutfağı ile herkesin damak tadına uyan yiyecek ve içecek servisleri günün her saatinde konukların hizmetine sunulmuştur. 
Oda Görünümleri: Crystal Sunrise 504 Oda ile hizmet veriyor.Odalarda merkezi klima, özel kasa, uydu ve müzik yayını, Plazma TV, mini bar,kartlı kilit sistemi, duman dedektörü, banyolarda duş, telefon, küvet, fön bulunuyor.
Servis ve Hizmetler: Crystal Sunrise Bebek&Çocuk Servisi,Sinema Salonu,Yüzme Havuzları,Yeme&İçme Alanları ile hizmet sunuyor.
Yeme ve İçme: Crystal Sunrise Kahvaltı Salonları,Rertoranlar&Bar ve Çocuk Restoranı ile Türk ve Dünya lezzetlerini sunuyor.
Spor ve Rekreasyon: Crystal Sunrise Spa&Sağlık Salonu,Buhar Banyosu,Türk Hamamı,Sauna,Kapalı Havuz,Açık Havuz,Su Sporları,Fitness Salonu,Oyun Salonu,Bilardo,Çocuk Kulübü,Sinema Salonu aktiviteleri sunuyor.
Toplantı ve Seminerler: Crystal Sunrise Toplantı,Davet&Balo Salonları ile konuklarını ağırlıyor.Toplantı Salonlarında teknik alt yapı ve araç&gereç bulunuyor.
Genel Özellikler: Crystal Sunrise lüks ve kaliteli hizmeti, olanakları ve servis şıklığı ile konuklarını ağırlıyor.Crystal Sunrise uygun fiyatları,kampanya&promosyonları tatil keyfi ve güzellerini yaşatıyor.
Ulaşım: Side Bingeşik mevkiinde bulunan otel, Antalya Havalimanına 65 km ve şehir merkezine 70 km mesafededir.

Otel Özellikleri:

Konumu: Şehir, Sahil, 
Otel Tipi: Tatil Köyü, Otel, 
Konaklama Şekli: Herşey Dahil, 
Öne Çıkan Özellikleri: Aquapark, Kongre ve Toplantı, Aile, Doğa, Denize Yakın, Çocuk Dostu, Erken Rezervasyon, 


ADRES: Çolaklı beldesi Side Antalya
TELEFON: 0242 777 00 77
FAKS: 0242 777 00 71

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ALANYA LEATRES LEATRİ (MAHMUTLAR HARABELERİ)

GAZİPASA NEPHELİS

GAZİPASA ADANDA - LAMOS