TITANIC RESORT OTEL


Toplantı ve Seminerler: 3 Bölmeye ayrılabilir, 1 büyük konferans salonu (1173 m2) ve değişik ebatlardaki 12 toplantı odası ile, TITANIC Toplantı & Kongre mekanları, modern teknoloji ile donatılmış olup, düğünden, her türlü toplantı ve organizasyonlara kadar tüm organizasyonlar yapılır.

Spor ve Rekreasyon: Açık ve kapalı havuz, jakuzi, olimpik yüzme havuzu, fener aquapark, çocuk oyun parkı, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, masaj, bowling salonu, squash salonu, tenis kortu, futbol sahası, basket ve voleybol sahaları, okçuluk, spa merkezi, su sporları, dalgıç okulu, masa tenisi, kids club, disko bulunmaktadır.

Oda Görünümleri: Otel Odalarında banyo/wc (banyoda telefon), saç kurutma makinesi, telefon, uydu bağlantılı tv, minibar, klima (merkezi sistem), elektronik özel kasa, balkon, teras, jakuzili banyo bulunmaktadır. 

Yeme ve İçme: Pakfora restorant, hasır ala carte restorant, sapore ala carte restorant, çapari ala carte retorant, bbq ala carte restorant, stella snack restorant, İskenderci, pizzeria, otağ çadırı, gece snack restorant, cordelia lobi bar, armonia havuz bar, solaris havuz bar, vitamin havuz bar, pier plaj bar, caprice pastane, submarine disko bar, queenstown bowling bar bulunmaktadır. 
Genel Özellikler: Titanic Resort Otel kaliteli servisi,eğlenceli aktiviteleri ve uygun fiyatlar ile konuklarını ağırlıyor.
Ulaşım: Şehir merkezine 12 km, Antalya havalimanına 10 km mesafededir. 

Otel Özellikleri:

Konumu: Sahil, Turizm Merkezi, 


Otel Kategorisi: Lüks,

Otel Tipi: Otel, Resort, 

Konaklama Şekli: Herşey Dahil, 
Öne Çıkan Özellikleri: Kongre ve Toplantı, Aile, Doğa, Denize Yakın, Çocuk Dostu, Erken Rezervasyon, 
Yakındaki Aktiviteler: Dalış Okulu, Su Sporları, 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ALANYA LEATRES LEATRİ (MAHMUTLAR HARABELERİ)

GAZİPASA NEPHELİS

GAZİPASA ADANDA - LAMOS