ALANYA MUKARNAS SPA RESORT OTEL


Ulaşım: Alanya 30 km, Okurcalar 1 km, Antalya Airport 90 km. mesafededir.

Servis ve Hizmetler: Kapalı Alan Spor Aktiviteleri,Açık Alan Spor Aktiviteleri,Akşam Animasyon Aktiviteleri ve Spa hizmetleri sunuyor. 

Toplantı ve Seminerler: Konferans salonları Teknik Ekipman: DVD Player, ses ve ışık sistemi, slide projector, desk, reflectife curtain, flipehart, barcovisyon, tepegöz, microphone, cordles microphone, desk microphone bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Mukarnas Spa Resort kaliteli bir tatil için gereken tüm aktiviteleri ve Spa olanakları ile konuklarını ağırlıyor.

Yeme ve İçme: Otelde farklı kültürdeki lezzetleri ve Diet Büfe, soğuk büfesi,sıcak büfesi,tatlı büfesi, çocuk ve vejeteryan büfesine ek olarak sıcak ,soğuk ve tatlı da özel sunum şovlar,tema gecelerine has özel sunumlar yapılmaktadır.

Oda Görünümleri: Tüm odalarda minibar,TV,klima(merkezi saat ayarlı),internet ve direk telefon,güvenlik kasası bulunmaktadır. Banyo da küvet ve saç kurutma makinesi mevcuttur.

Otel Özellikleri:

Konumu: Sahil, Turizm Merkezi, 

Otel Kategorisi: Lüks, 

Otel Tipi: Otel, Spa, 

Konaklama Şekli: Herşey Dahil, 

Oda Özellikleri: Tv, 

Öne Çıkan Özellikleri: Aquapark, Kongre ve Toplantı, Aile, Doğa, Denize Yakın, Çocuk Dostu, Erken Rezervasyon, 

Yakındaki Aktiviteler: Dalış Okulu, Yelken, Su Sporları, 

Rekreasyon ve Spor: Açık Havuz, Kapalı Havuz, Çocuk Havuzu, Türk Hamamı, Masaj, Jakuzi, Fitness Merkezi, Sağlık Merkezi, Kuaför, Güzellik Salonu , Kullanılır Bahçe, Çocuk Oyun Alanı, Tv Odası, Gece Klübü, Disco, Sinema, Tenis, Masa Tenisi, Squash, Bilardo, Bowling, Golf, Futbol, Voleybol, Basketbol, Jogging, Bisiklet, Dalış Okulu, Su Sporları, Fin Hamamı, Tiyatro Salonu, Mini Club, Havuz Bar, 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ALANYA LEATRES LEATRİ (MAHMUTLAR HARABELERİ)

GAZİPASA NEPHELİS

GAZİPASA ADANDA - LAMOS