ALANYA GOLD CITY OTEL



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler: 24 saat oda servisi ve istek üzerine doktor, kuru temizleme, mini market, yıkama servisi, alış-veriş dukkanları, Alanya merkeze shuttle servisi, banana, paraşut, jet-ski, katamaran, su kayağı, yat turları, trampolin, bowling, sinemaAqua Verde Spa & Wellness Center spa, güzellik ve sağlık merkezi, masaj, ayurveda, badminton alanı, go-kart, paintball, bisiklet, buz pateni, oyun makineleri, bilardo, toplantı salonu.

Servis ve Hizmetler: 24 saat oda servisi ve istek üzerine doktor, kuru temizleme, tv odası, kütüphane, minimarket, alış-veriş dukkanları, Alanya merkeze shuttle servisi hizmetleri sunmaktadır.

Ulaşım: Alanya şehir merkezine 15 dk, Antalya Havaalanına 140 km mesafededir.

Yeme ve İçme: Farklı mutfak seçenekleri ile Dünya lezzetlerini sunan 7 farklı restorant, çeşitli bar ve pastane seçenekleri ile hizmet sunmaktadır.

Genel Özellikler: Gold City Otel Alanya'nın en güzel günbatımına sahip tepesinde, Akdeniz'in mavi suları güzemli Toros dağları'nın arasında misafirlerini eşsiz kalitesi ile ağırlıyor.

Kampanya Açıklaması: Kurban Bayramı, 07 Kasım 2011 Bayramın 2. Günü Zerrin Özer Konseri ve Bayram Gala Yemeği Konaklama Fiyatlarına Dahildir. ( 0-11,99 Yaş Çocuklar Konser Programına Katılamazlar, Çocuklar İçin Ayrı Bir Salonda Gala Düzenlenecektir. Katılım Ücreti 60 TL' dir) 

Oda Görünümleri: Otelin deluxe oda, executive sut oda, engelli suit oda, balayı oda, kral dairesi, junior suit oda, senior suit oda, grand suit odası, town house, terrace villa, country villa, gold villa ( özel havuzlu) bulunmaktadır.Tüm odalar konukların rahatlığı ve konforu için özel olarak tasarlanmıştır.

Fiyata Dahil Olan Hizmetler: Türk hamamı, sauna, şok duşu, jakuzi, buhar odası, fitnes salonu, kapalı havuz, masa tenisi, mini club, canlı müzik, sinema, tv odası, wireless internet

Toplantı ve Seminerler: Özel günler&Davet ve Toplantı Organizasyonları için teknik alt yapı ve araç&gereç bulunan Salonlar yer almakta.

Otel Özellikleri:

Konumu: Şehir, Sahil, 

Otel Tipi: Otel, 

Konaklama Şekli: Oda ve Kahvaltı, Yarım Pansiyon, Tam Pansiyon, 

Öne Çıkan Özellikleri: Aquapark, Kongre ve Toplantı, Aile, Doğa, Denize Yakın, Çocuk Dostu, Havalimanına Yakın, 

Yakındaki Aktiviteler: Dalış Okulu, Su Sporları, 

Rekreasyon ve Spor: Açık Havuz, Kapalı Havuz, Türk Hamamı, Sauna, Masaj, Jakuzi, Fitness Merkezi, Sağlık Merkezi, Güzellik Salonu , Kullanılır Bahçe, Çocuk Oyun Alanı, Tv Odası, Gece Klübü, Disco, Tenis, Masa Tenisi, Squash, Bilardo, Golf, Mini Golf, Futbol, Voleybol, Basketbol, Su Sporları, Fin Hamamı, Mini Club, Havuz Bar, 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ALANYA LEATRES LEATRİ (MAHMUTLAR HARABELERİ)

GAZİPASA NEPHELİS

GAZİPASA ADANDA - LAMOS