TURAN PRINCE RESIDENCE OTEL



Turan Prince Residence Otel, Side Çolaklı mevkiine 3 km, Manavgat’a 12 km ve Antalya havaalanına 50 km mesafededir. Denize sıfır altın kumlu özel plajı bulunmaktadır. Toplam 373 adet odası bulunan Turan Prince Residence Otel’in her odasında, telefon, minibar, kasa, tv, aydu yayını, merkezi klima, banyo, küvet ve fön makinası bulunmaktadır. Kahvaltı salonu, lobi bar, snack bar, havuz bar, sahil bar, disco bar ve iki açık büfe restoran, 1000 kişi kapasiteli ana restoran ve bir 400 kişilik sahil snack restorantı bulunmaktadır.

Turan Prince Residence Otel de oyun odası, kuaför, resepsiyonda kasa, doktor, hemşire, alışveriş merkezi, market, ücretsiz otopark ve kuyumcu bulunmaktadır. 15 kaydıraklı aqua parkı, açık kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, ısıtmalı havuz, su kaydırağı, Türk hamamı, sauna, masaj, jakuzi, fitness center ile eğlence, masa tenisi, bilardo, mini golf, futbol, voleybol, basketbol ve okçuluk ile spor alanlarının yanısıra yelken, muz, jet ski, rüzgar sörfü ile su sporları yapmak mümkündür.

İki adet toplam 1000 kişi kapasiteli toplantı salonunda, tepgöz, beyaz tahta, slayt, prejöktor, flipchart, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, video player ve dvd player hizmetleri sunulmaktadır.

Adres : Kızılağaç mevkii Side/Manavgat/TÜRKİYE

Tel : 0 242 748 72 60 pbx 0 242 748 72 50-51

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ALANYA LEATRES LEATRİ (MAHMUTLAR HARABELERİ)

GAZİPASA NEPHELİS

GAZİPASA ADANDA - LAMOS