SİDE HERA PARK OTEL


Kumköy mevkiinde Side merkeze bir km, Antalya merkeze 75 km mesafede olan Side Hera Park Otel’in denize uzaklığı 350 metredir. 200 standart odası 450 yatak kapasitesi bulunan Side Hera Park Otel konuklarının memnuniyetini deneyimli ve güler yüzlü, konusunda uzman personeli ile sağlamaktadır. Zemini halı kaphl olan tüm odalarda standart olarak, split klima, minibar, uydu tv, direkt telefon, kasa, küvetli banyo, duşa kabin, fön makinası olup odaların çoğunluğu deniz manzaralıdır. Side Hera Park Otel de sabah kahvaltısı, öğlen ve akşam yemekleri ana restaurantta verilmekte olup, Türk evinde kahvaltı, pastanede spesiyal kahvaltı servisi bulunmaktadır. Türk evinde ve pastanede gün içerisinde Türk mutfağının seçkin yemekleri, tatlı ve pasta çeşitleri bulunmaktadır.

Side Hera Park Otel de tiyatro düzeninde oluşturulmuş olan 150 kişilik, sınıf düzeninde oluşturulmuş olan 50 kişilik olmak üzere iki adet toplantı salonu bulunmakta olup, bu salonlarda, video, tv, vcd, bilgisayar, ses sistemi, tepegöz, slayt projector sistemleri ile toplantı ve davetlerinizde hizmetinizdedir.

Side Hera Park Otel de birisi açık birisi kapalı olmak üzere iki adet yüzme havuzu, çocuk havuzu, şezlong, minder ve şemsiye mevcutur. Spa merkezinde 2 adet sauna, fin hamamı, Türk hamamı, masaj salonu mevcuttur. Ortak kullanım alanlarında ise, masa tenisi, bilardo, oyun salonu, çocuk oyun salonu, alışveriş merkezi, kuaför, butik, bijuteri, market, fotoğra, hediyelik eşya, çamaşırhane, disco, pastane ve sağlık hizmetleri (doktor) bulunmaktadır.

ADRES: İnönü cad. Selimiye Mah. Side/Manavgat/Antalya


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ALANYA LEATRES LEATRİ (MAHMUTLAR HARABELERİ)

GAZİPASA NEPHELİS

GAZİPASA ADANDA - LAMOS