ANTALYA SPICE SPA OTEL

Belek iskele mevkiinde denize sıfır konumda bulunan Spice Spa Otel, Antalya Havaalanına 35 km mesafade kızılçam ve fıstık ormanları içerisinde, caretta caretta’ların yaşam alanı olan dünyaca ünlü Belek sahilinde bulunmaktadır.

Spice Spa Otel’in 353 standart oda, 6 engelli oda, 22 villa, 1 pent house süit, 22 dubleks süit, 25 delüks oda, 42 aile odası, 2 kral dairesi, 2 balayı süiti, 25 süit, 8 junior süit, 4 queen süit ve 40 havuz odası olmak üzere isteğe bağlı olarak deniz manzaralı, bahçe manzaralı, orman manzaralı, havuz manzaralı konaklama seçenekleri bulunan 546 odası ve toplam 1092 yatak kapasitesine sahip bölgede bulunan en büyük ve lüks otellerden birisidir. Spice Spa Otel’in tüm odalarında direkt telefon, duş, banyo, banyoda telefon, tuvalet, fön makinası, yangın alarmı, minibar, uyandırma servisi, kasa, 24 saat oda hizmeti, uydu tv, kablosuz internet ve split klima standart hizmetler arasında sunulmaktadır.

Spice Spa Otelde 5 adet kapalı restaurantı 1400 kişi kapasiteli olup, Türk mutfağının en seçkin lezzetlerini, İtalyan mutfağının doyumsuz lezzetini, Akdeniz mutfağının deniz ürünlerini, Asya mutfağının egzotik çeşitlerini bulmak mümkündür. Ayrıca lobi bar, havuz bar, plaj bar ve vip lounge de tecrübeli, deneyimli ve güleryüzlü personeli ile konuklarının hizmetindedir. Spice Spa Otel’in ortak kullanım alanlarında 2 açık yüzme havuzu, çocuz havuzu, aqua park, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, masaj, jakuzi, fitness center, sağlık merkezi, güzellik salonu, jimnastik salonu, mini club, disco, sinema, tenis kortu, bilardo, bowling, voleybol, basketbol ve su sporlarını yapmak mümkündür. Spice Spa Otel konuklarının muhtelif ihtiyaçlarını karşılamak için, market, kuru temizleme, çamaşır, ütü, çocuk bakımı, internet, uyandırma servisi, kuaför ve güzellik salonu hizmetleri sunmaktadır.


ADRES: İskele Mevkii Belek / ANTALYA

TEL : 0242 715 35 35 FAKS: 0242 715 21 97



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ALANYA LEATRES LEATRİ (MAHMUTLAR HARABELERİ)

GAZİPASA NEPHELİS

GAZİPASA ADANDA - LAMOS