KAŞ BİLGİN OTEL

Kaş Bilgin Otel, Kaş ilçe merkezinde olup, Dalaman hava alanına 110 km mesafededir. Bilgin Otel, meşhur uzun çarşıya, Likya kaya mezarlarına, helenistik dönem anfitiyatrosuna 2-3 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Bilgin Otelin toplam 35 odasında 70 yatak kapasiteli olup, 5 çocuk suiti, 2 bağlantılı oda, 15 sigara içilmeyen odası, 13 standart odası vardır. Tüm odalar dağ ve deniz manzaralı olup, odalarda direk telefon, minibar, kablo tv, klima, duş ve fön makinası vardır.

Bilgin Otelin kahvaltı salonu, 100 kişi kapasiteli açık büfe kapalı restaurantında Türk ve dünya mutfağı ile italyan mutfağından çok çeşitli örnekler bulmak mümkündür. Bilgin Otel hizmetlerinden, 24 saat oda servisi, internet bağlantısı, resepsiyonda kasa, klima, doktor, çamaşırhane ve ütü servisi, oyun odası ile ücretsiz otoparkından konuklar faydalanabilmektedir. Bilgin Otelin konukları boş zamanlarında ise, açık yüzme havuzu, masa tenisi, bisiklet, çocuk oyun alanı, bilardo, dalış okulu, yelken, doğa sporları, likya yolu ve noel baba gezilerine katılabilirler.

ADRES: Bilgin Sok. No:11 Kaş - ANTALYA - TURKEY
TEL : 0 242 836 45 10 pbx Fax: 0 242 836 34 07



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ALANYA LEATRES LEATRİ (MAHMUTLAR HARABELERİ)

GAZİPASA NEPHELİS

GAZİPASA ADANDA - LAMOS