KAŞ AQUA PARK OTEL



Dalaman havaalanına 160 km mesafede olan Aqua park otel, toplam 123 odasının 20’si apart, 81’i satandart olmak üzere 300 yatak kapasitelidir. Aqua park otel’de, Meis adası manzarası ve denize sıfır konumda olması nedeniyle eşine az rastlanır bir manzara ve güzellik hakimdir. Meis adasının manzarası, Akdeniz’in eşsiz mavi suları karşısında insanı başka dünyalara götüren bir cazibesi vardır. Odalarında, klima, tv, minibar, direkt telefon, fön makinası, resepsiyonda, kasa, market, 24 saat oda hizmeti, çamaşırhane, doktor, bebek bakıcısı ve ücretsiz otoparkı bulunmaktadır. Ayrıca, mini futbol, voleybol, masa tenisi, dart, disko ve yamaç paraşütü yapılabilmektedir.

Kaş Aqua Park Otel sabah kahvaltısı ve akşam yemekleri ister ana restorantta klimalı kapalı alanda, ister dış mekanda açık hava muhteşem manzara eşliğinde açık büfe şeklinde hizmet vermektedir. Gün içerisinde ise lezzetli ve çok çeşitli menüsü ile snack bar konuklarına hizmet vermektedir. Ayrıca otelde bulunan sanck bar, pool bar ve plaj da bulunan beach bar günün her saatinde konuklarına hizmet vermektedir.

Her türlü teknik donanım ve konforun düşünüldüğü toplam 150 kişilik toplantı ve seminer salonunda, birçok yurtiçi ve yurtdışı organizasyonlara hizmet vermiş deneyimli personeli ile tepegöz, beyaz tahta, slayt, projektör, barkovizyon, ses sistemi ve video player ile konferans, seminer ve toplantılarınıza ev sahipliği yapmaktadır.

Adres: Çukurbağ Yarımadası Kaş’Antalya/ TÜRKİYE

Tel : 0 242 836 16 02 (8 lines) Fax: 0242 836 19 92

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ALANYA LEATRES LEATRİ (MAHMUTLAR HARABELERİ)

GAZİPASA NEPHELİS

GAZİPASA ADANDA - LAMOS