ANTALYA THE SHARATON VOYAGER OTEL

Antalya şehir merkezinde olan Sheraton Voyager Otel, denize 300 metre hava alanına 18 km uzaklıkta Antalya’nın dünyaca ünlü konyaaltı plajında deneyimli ve uzman personelinin güler yüzlü sınırsız ve konforlu hizmet prensibi ile konuklarına unutulmaz anlar yaşatmaktadır. Özellikle iş ve toplantı seyahatlerinde lüks konaklama ve kusursuz organizasyon imkanı sunmaktadır.

Sheraton Voyager Otel’in toplam 816 yatak kapasitesi olup, bunlardan 2 tanesi kral dairesi, 2 tanesi delux suit, 6 tanesi junior süit, 72 tanesi bağlantılı oda, 4 tanesi özürlü oda, 12 tanesi panoramik süit, 146 tanesi sigara içilmeyen oda, 6 tanesi köşe süit olmak üzere 400 odası bulunmaktadır. Odalar deniz, bahçe,dağ ve şehir manzaralıdır. Sheraton Voyager Otel’in tüm Odaları, direkt telefon, mini bar, kasa, internet bağlantısı, uytu tv, interaktif tv, merkezi klima, küvetli duş, fön makinesi ve banyoda telefon olarak tasarlanmıştır.

Sheraton Voyager Otel’in ortak kullanım alanlarında ise, merkezi klima, ısıtma, bahçe, internet, business center, kuaför salonu, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, market, hediyelik eşya, kuyumcu, doktor, hemşire, bebek bakıcısı ve 24 saat oda hizmeti verilmektedir. Ayrıca Sheraton Voyager Otel de açık-kapalı havuz, çocuk havuzu, Türk hamamı, sauna, masaj güzellik ve sağlık merkezi ile fitness center hizmetleri verilmektedir.

ADRES: Sakıp Sabancı Bulvarı Konyaaltı Plajı / Antalya / Türkiye

TEL : 0 242 249 49 49



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ALANYA LEATRES LEATRİ (MAHMUTLAR HARABELERİ)

GAZİPASA NEPHELİS

GAZİPASA ADANDA - LAMOS