ANTALYA KAYA BELEK OTEL


Belek üçkum tepesi mevkiinde. Antalya Belek’e 8 km, hava alanına 27 km uzaklıkta bulunan Kaya Belek Otel, denize sıfır konumu ve özel plajı ile çam ağaçları arasında konuşlandırılmış özellikle çocuklu ailelerin tercih ettiği bir oteldir.

Kaya Belek Otel’in 2 kral dairesi, 12 deluks suit, 36 suit, 10 özürlü oda, 356 standart oda olmak üzere 506 odası ve toplam 1250 yatak kapasitesi bulunmaktadır. Deniz manzaralı olan tüm odalarında, direkt telefon, ücretli kasa, uyudu tv, minibar, merkezi klima, küvetli banyo, fön makinası ve banyoda telefon standart olarak sunulmaktadır. Kaya Belek Otel’in ortak kullanım alanlarında, açık havuz, kapalı havuz, çocuk havuzu, ısıtmalı havuz, Türk hamamı, sauna, ücretli masaj, jakuzi, solaryum, güzellik salonu, kuaför, fitness center, aerobik, çocuk oyun alanı, masa tenisi, bilardo, disko, animasyonlar, mini golf, mini futbol, voleybol, plaj voleybolu, basketbol, okçuluk, binicilik, dalış okulu ve su sporları bulunmaktadır. Müşterilerin çeşitli ihtiyaçları için iş merkezi, market, kuru temizleme, çamaşıhane, ütü servisi, 24 saat oda servisi ve sürekli doktor hizmetleri mevcuttur.

Kaya Belek Otel’in 700 kişi kapasiteli açık restaurantı, 700 kişi kapasiteli kapalı restaurantında Türk mutfağı, dünya mutfağı, Çin mutfağı, İtalyan mutfağı ve balık mutfağının zengin çeşitlerini deneyimli ve güleryüzlü personel eşliğinde sunmaktadır. Ayrıca lobi bar, snack bar, havuz bar ve sahil barında yerli yabancı alkollü alkolsüz içecek servisi yapılmaktadır.

ADRES: Üçkum Tepesi – Belek – Antalya – Türkiye

TEL : 0242 725 55 00 FAKS : 0242 725 52 27



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ALANYA LEATRES LEATRİ (MAHMUTLAR HARABELERİ)

GAZİPASA NEPHELİS

GAZİPASA ADANDA - LAMOS