ANTALYA FALEZ OTEL

Antalya Konyaaltında bulunan Falez Otel, 342 odası, 684 yatak kapasitesi ile 320 standart odası, 23 sigarasız odası, 19 executive odası, 12 bağlantılı odası, 2 kral dairesi ve 20 suiti ile misafirlerine kaliteli ve güleryüzlü personeli ile hizmet vermektedir. Odalarında deniz manzarası, direkt telefon, banyosu, fön makinası, minibarı, uyundırma servisi, tv, digitürk, cine5, merkezi klima ve yangın alarmı mevcuttur.

Falez Otel, beş adet restaurantı, snack barı, lobi barı, havuz barı, plaj barı, roof barı, disco barı, kristal barı, italyan mutfağı, koşer, vejeteryan mönüsü ve deniz ürünleri ile konuklarına muhteşem tatlar ile hizmet vermektedir.

Falez Otel de ekstra olarak, Uyandırma servisi, sağlık servisi, çocuk bakımı, internet, iş merkezi, evcil hayvan kubulü (maksimum 3 kg) kuru temizleme, çamaşır ve ütü servisi, emanet kasası, açık otoparkı bulunmaktadır.

Falez Otel de, çocuk bölümü bulanan iki adet açık havuzu, bir kapalı havuzu, ısıtmalı havuzu, türk hamamı, saunası, masaj salonu, jakuzi, fitness merkezi, jimnastik salonu ayrıca kuaför, çocuk oyun alanı, gece klubü ve diskosu ile misafirlerinin ihtiyaç duyabilecekleri tüm ayrıntılar düşünülmüştür.

Falez Otel’in gece maçları için düşünülmüş dört adet aydınlatmalı tenis kortu, masa tenisi, mini golf, voleybol, bilardo, plaj voleybolu, animasyon, rüzgür sörfü, banana, su kayağı ve kano ziyaretçilerine neşeli vakit geçirmeleri amacı ile düşünülmüş aktivitelerden bir bazılarıdır.

Toplam 1500 kişi kapasiteli sekiz adet toplantı salonunda, kurumsal internet bağlantısı, yaka mikrofonu, ses sistemi, kablosuz mikrofonu, masa mikrofonu, ışık sistemi, dvd - vcd oynatıcı müzik yayını, slayt oynatı, tepegöz, yazı tahtası, klima, lazer işaretleyici ve daha bir çok ihtiyaç duyulan hizmet verilmektedir.

Adres : KONYAALTI FALEZ MEVKİİ 07050 ANTALYA
Telefon: (242) 238 54 54 Fax : (242) 238 51 51



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ALANYA LEATRES LEATRİ (MAHMUTLAR HARABELERİ)

GAZİPASA NEPHELİS

GAZİPASA ADANDA - LAMOS