ANTALYA DEDEMAN RESORT

Antalya merkeze 3 km havalimanına 15 km mesafede olan Dedeman Resort otel, sahile sıfır, mavi bayraklı özel plajı ile toplam 483 odası, 1008 adet yatak kapasitesi, 18 adet junior suiti, 17 senior suiti, 56 adet bağlantılı odası, 6 adet özürlü odasi, 10 adet sigara içilmeyen odası, l presidantial suiti ve 447 standart odası eşsiz bahçesi, muhteşem deniz ve şehir manzarası ile konuklarına hizmet vermektedir.

Dedeman Resot Otelde, tüm odalarda direk telefon, minibar, elektronik kasası, televizyon, kliması, banyosu, duşu, tuvaleti ve saç kurutma makinası ile konuklarının rahatı için tüm ayrıntılar düşünülerek restore edilmiştir. Bunlara ilaveten, internet bağlantısı, sekreterlik hizmetleri, executive salonu, kuaför salonu, kuru temizleme, market, hediyelik eşya dükkanı, doktor, bebek bakıcısı, döviz bürosu ve eczane gibi tüm ihtiyaç duyulan alanlarda hizmet vermektedir.

Dedeman Resot Otel’in konuklarına sunduğu yarım pansiyon yada herşey dahil seçenekleri mevcut olup kahvaltı salonu, mini barı, snack barı, sahil kafe barı ve iki restorantında Türk mutfağının eşsiz çeşitleri ile dünya mutfağının çeşitleri ile konuklarına harika damak tadını yaşatmaktadır.

Çocuk bölümü bulunan açık havuzu, ısıtmalı havuzu, Türk hamamı, Fin hamamı, masaj, sauna, solaryum, cilt ve vucut bakımı, fitness center, aerobik, step, masa tenisi, mini futbol, bilardo, bovling ve su sporları gibi bir çok eğlence ve aktiviteyi Dedeman Resort Otel bünyesinde bir çoğunu ücretsiz kullanma imkanı sunmaktadır.

Adres : Beldibi Mevkii 2, 07985 Beldibi

Telefon: 0242 824 9455



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ALANYA LEATRES LEATRİ (MAHMUTLAR HARABELERİ)

GAZİPASA NEPHELİS

GAZİPASA ADANDA - LAMOS