VENEZIA PALACE OTEL - Aksu / ANTALYA


Venedik' te bulunan San marco meydanını Antalyu Kundu'ya taşıyan Otel Venezia Palace da delüks hizmet anlayışı ile farklı ve kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Özel lezzetleri ile özel misafirlerini ağırlayan Otel Venezia Palace italyan ala carte ve osmanlı mutfağının eşsiz lezzetlerini sunmaktadır. 
Ulaşım: Otel Venezia Palace, Antalya şehir merkezine 10 km. Antalya havaalanına 20 km mesafede Kundu Köyü Antalyadadır.
Yeme ve İçme: Venezia Palace Açık büfe restorant, A lacarte restorant Akdeniz, İtalyan ve Türk mutfağından zegin çeşitlerle damak zevkinize uygun tatları ve Cafe Florian da pasta, dondurmalarınızı Venezia Palace Otel'de tadabilir, campanile bar, lido bar, gondola bar, vitamina bar, cafe turko, consonova bar, cafe bar, mini bar, casonova bar ve foro bar olmak üzere çeşitli seçenekleri seçebileceğiniz mekanlarda içkilerinizi yudumlayabilirsiniz.
Toplantı ve Seminerler: Venezia Palace Otel teknik alt yapı ve araç&gereç bulunan Toplantı Salonları ile hizmet veriyor.
Spor ve Rekreasyon: Venezia Palace Su Sporları,Çocuk Kulubü,Kara Sporları,Aquapark,Gündüz Aktiviteleri ve Sağlık Kulübü aktiviteleri sunuyor.
Genel Özellikler: Venezia Palace yeşilin doğa ile birleştiği,huzurlu ve eğlenceli tatil keyfi yaşatıyor.Venezia Palace uygun fiyatları,kampanya&promosyonları ile konukları ağırlıyor.
Oda Görünümleri: Venezia Palace özel tasarlanmış odaları ile hizmet veriyor.Odalarda Banyoda; küvet, duş, wc, saç kurutma makinesi, klima, dijital kasa, kartlı sistem oda kilidi, yangın alarmı, Uydu yayınlı TV ve müzik yayını tv'den, direkt telefon, minibar mevcuttur.

Otel Özellikleri:

Konumu: Şehir Merkezi, Sahil, 
Otel Tipi: Otel, 
Konaklama Şekli: Herşey Dahil, 
Oda Özellikleri: Tv, 
Öne Çıkan Özellikleri: Kongre ve Toplantı, Aile, 


ADRES: Kundu köyü Aksu ANTALYA
TELEFON: 0 242 431 26 26

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ALANYA LEATRES LEATRİ (MAHMUTLAR HARABELERİ)

GAZİPASA NEPHELİS

GAZİPASA ADANDA - LAMOS