LE JARDIN RESORT OTEL - Kemer / ANTALYA


Denize sıfır konumda olan Le Jardin Resort Otel, özel ince kum plajı ve çeşitli ebatlarda bulunan havuzları ile siz değerli konuklarının sorunsuz ve keyifli vakit geçirmeleri için her türlü ayrıntının düşünüldüğü bir mekandır. Le Jardin Resort Otel de günün her saatinde yerli ve yabancı alkollü alkolsüz içecekler ile konaklama boyunca bir kez A la carte servisi ücretsiz olarak sunulmaktadır. Güleryüzlü ve deneyimli personeli 24 boyunca konuklarının rahatı ve ihtiyaçları için hizmet vermektedir. 
Spor ve Rekreasyon: Açık havuz-kapalı havuz- Çocuk havuzu-ısıtmalı havuz, aquapark-Türk hamamı-sauna, masaj, fitness Merkez, aerobik, Masa Tenisi-bilardo-Disko-gece klübü, gece animasyonu, spor animasyonu, ten, voleybol, plaj voleybolu, basketbol, Bisiklet, jogging, okçuluk, amfitiyatro, çocuk oyun alanı, dalış okulu aktiviteleri yer alıyor.
Ulaşım: Kemer 7 km. Antalya 50 km. Antalya Hava Alanı 65 km. Deniz kıyısında, ücretli Servis, özel plaj.
Genel Özellikler: Le Jardin Otel Kemer'in güzelliğinde konuklarını ağırlıyor.Le Jardin Otel fiyatları,kampanya&promosyonları ile kaliteli bir tatil sunuyor.
Oda Görünümleri: Le Jardin Resort Otelde 275 Toplam Odalı, 650 Toplam yatak, 4 suit Odalı, 5 engelli odası. Deniz, bahçe, dağ manzarası var.Tüm odalarda Direk telefon, müzik yayını, minibar, kasa, uydu tv, merkezi klima, duş, banyo, wc, saç kurutma makinası, suitlerde jakuzi.
Servis ve Hizmetler: Merkezi klima, merkezi ısıtma, bahçe, Tv Salonu, oyun odası, internet , kuaför salonu, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, market, hediyelik eşya, kuyumcu, sinema, 24 saat oda Servisi, jeneratör, doktor ve hemşire, bebek bakıcısı, ücretsiz otopark hizmetleri sunuyor.
Yeme ve İçme: Otel Açık&Kapalı Restoran ve Açık büfe ile eşsiz lezzetleri sunuyor.
Toplantı ve Seminerler: Otel Toplantı Salonlarında konferans sistemi,seslendirme sistemi,tepegöz,perde,kürsü,kablolu mikrofon,slayt projektör,lazer printer,114 ekran TV,flipchart,çift kaset çalarlı teyp,barkovision & perde ve takip spotu bulunuyor.
Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler: Ücretli aktiviteler Araç Kiralama-Doktor-Çamaşırhane-Kese-Çocuk Bakıcısı-Güzellik Salonu-Kuaför-İnternet-Telefon&Faks
Fiyata Dahil Olan Hizmetler: Ücretsiz aktiviteler Sauna-Türk Hamamı-Şezlong&Plaj Havlusu-Fitness-Bisiklet-Bebek Arabası

Otel Özellikleri:

Konumu: Şehir, Sahil, Turizm Merkezi, 
Otel Kategorisi: Lüks, 
Otel Tipi: Otel, 
Konaklama Şekli: Herşey Dahil, 
Öne Çıkan Özellikleri: Kongre ve Toplantı, Aile, Doğa, Engelli Dostu, Denize Yakın, Çocuk Dostu, 


ADRES: Turizm caddesi Kiriş mevkii Kemer ANTALYA
TELEFON: 444 20 86

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ALANYA LEATRES LEATRİ (MAHMUTLAR HARABELERİ)

GAZİPASA NEPHELİS

GAZİPASA ADANDA - LAMOS