ADORA GOLF RESORT OTEL - Belek / ANTALYA


Antalya Belek merkezinde bulunan Adora Resort Hotel'in, denize sıfır ve 300 metre uzunluğunda özel kum plajı vardır. Ayrıca Türkiye'nin golf merkezine 1 km mesafededir. Kilometrelerce uzayıp giden emsalsiz belek ince kumlu sahilde, gün içerisinde gönlünüzce yüzüp güneşlendikten sonra akşam amfi tiyatro ve diskoda keyifli vakit geçirmeniz adına her türlü konfor ve ayrıntı düşünülmüştür. Adora Resort Hotel de yılın her ayında kapalı yüzme havuzu, sauna. jakuzi, buhar banyosu ve türk hamamı faaliyette olup, deneyimli ve güleryüzlü personeli ile her zaman siz değerli konuklarının hizmetindedir. 

Toplantı ve Seminerler: Adora Golf Resort 8 adet Toplantı Salonuna sahiptir. Salonlarda her tür detay düşünülmüş olup teknik alt yapı ve donanım mevcuttur.
Oda Görünümleri: Adora Golf Resort 2 ayrı otel binasında bulanan 260 Otel Odası ve bahçe içerisinde iki katlı bloklardan oluşan 240 Club Odası olmak üzere toplam 500 odasının yanı sıra 10 Aile Odası ve 7 Suit Oda ile sizlere konfor sunmaktadır. Odalar deniz ve şehir manzarasına sahip. Adora Golf odalarında Uydu TV, Klima, Elektronik Kasa, Direk Telefon, Ücretli İnternet, Mini bar, Banyo ve Saç Kurutma Makinesi bulunmakta.
Yeme ve İçme: Adora Golf Resort 5 ayrı Restaurantta Türk ve Dünya yemeklerini,Çocuk menüsü ve Diyet yemekleri sunmakta.
Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler: Adora Golf Resort Belek Ücretli Aktiviteler Tenis Işıklandırması ve Ekipmanları, Masaj ve Spa Centerdeki Tüm Diğer Hizmetler 
Spor ve Rekreasyon: Adora Golf Resort Belek Futbol Sahası,Tenis,Golf,Fitness Salonu,Spa&Wellness,Animasyon Aktiviteleri,Çocuk Aktiviteleri,Gece Klubü&Disko olanakları sunmakta.
Servis ve Hizmetler: Adora Golf Resort Belek Restaurant,Bar ,Plaj&Havuz ve Toplantı Salonları ile hizmet vermekte.
Fiyata Dahil Olan Hizmetler: Adora GolfResort Belek Ücretsiz Aktiviteler Kapalı Ve Isıtmalı Yüzme Havuzu, Sauna, Hamam, Tenis (Ekipman ve Işıklandırma Ücretli), Dart, Masa Tenisi, Okçuluk, Basketbol, Boccia, Fitness Center. 
Ulaşım: Belek Turizm Merkezi'nde, Kadriye Beldesine 5, Serik’e 12, Antalya Şehir Merkezi'ne 39 ve Antalya Havaalanı'na 29 Kilometre uzaklıktadır. Ayrıca, Türkiye’nin golf merkezi Belek’in en güzel 5 golf kulübüne yaklaşık 1 km uzaklıktadır. Antalya Hava alanından Otobüs ve Yolcu Transfer Otobüsleri ile Otogar’a oradan Belek’e geçebilirsiniz. 
Genel Özellikler: Golf Resort Belek güzel doğası ve özel ince kumlu plajı ile yerli ve yabancı konuklarını ağırlıyor. Adora Golf sunduğu özel fırsat, indirimli fiyatları ile Belek’te tatil yapmanın avantajını herkese sunmakta. Adora Otel fiyatları ve Antalya-Belek’in güzel doğası tatilinizi renklendirecektir.

Otel Özellikleri:

Konumu: Sahil, Turizm Merkezi, 

Otel Kategorisi: Lüks, 

Otel Tipi: Otel, Toplantı Oteli, Golf Oteli, 

Oda Özellikleri: Direkt Telefon, 

Öne Çıkan Özellikleri: Kongre ve Toplantı, Aile, Doğa, Denize Yakın, Çocuk Dostu, Havalimanına Yakın,


ADRES: Üç Kumtepesi Mevkii Belek Turizm Merkezi Belek/Antalya
TELEFON: 0 242 725 40 51 
FAKS: 0 242 725 40 71



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ALANYA LEATRES LEATRİ (MAHMUTLAR HARABELERİ)

GAZİPASA NEPHELİS

GAZİPASA ADANDA - LAMOS