ASTERİA SORGUN OTEL



Servis ve Hizmetler: 24 saat oda servisi, istek üzerine doktor, resepsiyonda döviz ofisi, açık otopark hizmetleri sunmaktadır.Alış-Veriş İmkanları Kuyumcu, Derici, Market, Butik, Foto, Kuaför, Araba Kiralama imkanları mevcuttur. 


Genel Özellikler: Asteria Sorgun Otel sorgun ormanı ile iç içe ve masmavi Akdenizin uzun ve geniş kumsalında modern mimarisi ile misafirlerini ağırlamaktadır.



Spor ve Rekreasyon: Açık ve kapalı havuz, kaydıraklı havuz, mini club, junior club, plaj voleybolu, masa tenisi, fitness salonu, dart, aerobik, aqua aerobik, boccia, step, okçuluk, koşu, tenis, bilardo, oyun odası, bilardo, langırt, türk hamamı, sauna, güzellik salonu, animasyon aktiviteleri bulunmaktadır.Denize sıfır konumdadır.Havuz ve deniz kenarında bulunan şemsiye ve şezlonglar ücretsizdir.



Oda Görünümleri: Otelin 437 standart oda, 12 aile oda, 14 suit odası bulunmaktadır.Odalarda klima, tv, kasa, küvetli banyo mevcuttur.



Ulaşım: Side 3 km, Manavgat 5 km, Antalya merkeze 80 km, Antalya hava limanına 71 km mesafededir.



Yeme ve İçme: Tesis ana Restorant da kahvaltı, geç kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri, gece geç snack sunmaktadır.Türk kebap evi, İtalyan ve balık restorantlarının yanı sıra lobby, havuz, sahil, iskele bar bulunmaktadır.



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler: Ücretli Aktiviteler Telefon, Fax, Fotokopi, Tenis Dersi ve Saha ışıklandırması, Su Sporları (özel işletmeye ait), Masaj, Çamaşırhane ve Kuru temizleme, Sağlık Hizmeti,İInternet Cafe, Bilardo, Alışveriş Merkezi.



Fiyata Dahil Olan Hizmetler: Ücretsiz Aktiviteler Sahil Voleybolu, 4 adet Tenis Kortu (2 tartan zemin ve 2 sert zemin) , Tenis ekipmanları, Schnorkel (yetişkinler için), Masa Tenisi, Okçuluk, Sahil Futbolu, Havuz Voleybolu, Dart, Boccia, Havalı Tüfek, Fitness Salonu, Türk Hamamı, Sauna, Su Kaydırağı, Aqua Aerobic, Step, Aerobic, Jimnastik, Animasyon



Otel Özellikleri:


Konumu: Sahil, Turizm Merkezi, 



Otel Kategorisi: Lüks, 



Otel Tipi: Tatil Köyü, Otel, 



Öne Çıkan Özellikleri: Aquapark, Kongre ve Toplantı, Butik, Aile, Doğa, Denize Yakın, Çocuk Dostu, 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ALANYA LEATRES LEATRİ (MAHMUTLAR HARABELERİ)

GAZİPASA NEPHELİS

GAZİPASA ADANDA - LAMOS