ASTERIA BELEK OTEL



Genel Özellikler: Asteria Belek Otel masmavi Akdeniz'in uzun ve geniş kumsalının hemen yanında 125 dönüm arazi üzerine kuruludur.Otel uygun fiyatları,kampanya&promosyonları ile konuklarını ağırlıyor.


Spor ve Rekreasyon: Denize sıfır özel iskeleli kum plajı, jakuzili ve kaydıraklı açık havuz, kaydıraklı çocuk havuzu, sahil havuz, mini club, çocuk oyun alanı, plaj voleybolu, mini futbol, masa tenisi, fitness salonu, sauna, masaj, Türk hamamı, sinema, dart, bilardo, aerobik, step, okçuluk, tenis, squash, sörf, deniz bisikleti, tırmanma duvarı, salto tramplen, tenis dersleri, motorlu su sporları, açık hava ve kapalı disko, animasyon aktiviteleri mevcuttur.



Ulaşım: Kadriye 6 km, Antalya merkeze 40 km, Antalya Havalimanına 33 km mesafededir.



Yeme ve İçme: Otel açık büfe kahvaltı, geç kahvaltı, açık büfe öğle ve akşam yemeğinin sunulduğu restorantların yanı sıra Türk, Italyan ve Çin A la carte restorantında dünya lezzetlerini sunmaktdır.Hafif atıştırmalar ve alkollu-alkolsüz içeceklerin sunulduğu cafe ve bar bulunmaktadır.



Oda Görünümleri: Otelin 414 standart oda, 75 aile oda, 1 suit oda, 5 engelli odası olmak üzere 495 oda 1140 yatak kapasitesi bulunmaktadır.Odalarda split klima, tv, banyo mevcuttur.



Servis ve Hizmetler: Çamaşır ve ütü, kuru temizleme, alışveriş dükkanları, bebek arabası kiralama, minimarket, butik, araç kiralama, internet, 24 saat istek üzerine doktor, kuaför hizmetleri sunmaktadır.


Otel Özellikleri:


Konumu: Şehir, Sahil, 



Otel Tipi: Tatil Köyü, Otel, 



Konaklama Şekli: Herşey Dahil, 



Oda Özellikleri: Split Klima, 



Öne Çıkan Özellikleri: Aquapark, Aile, Doğa, Denize Yakın, Çocuk Dostu, Erken Rezervasyon, 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ALANYA LEATRES LEATRİ (MAHMUTLAR HARABELERİ)

GAZİPASA NEPHELİS

GAZİPASA ADANDA - LAMOS